![]() |
| ![]() |
Handleplan: Ribe Kommune Gredstedbro Skoler Formidlings |
![]() Vedrørende Urobørn - Handleplan Gredstedbro Skole ![]() Status og midtvejsevaluering
Status for URO-projektet
Målsætning:
Gredstedbro Skoles vigtigste opgave er i samarbejde medforældrene at skabe de bedst mulige rammer for eleverne, så de kan tilegne sig de grundlæggende kundskaber og færdigheder og samtidig udvikle deres virkelyst og kreativitet. Det er ligeledes vigtigt, at de i et forpligtende fællesskab bliver i stand til selvstændigt at tage stilling og handle i den virkelighed, der er deres.
Gensidig tillid, respekt og ansvarlighed bliver således de bærende værdier i skolens hverdag.
Vi mener, at skolens overordnede målsætning dækker byrådets målsætning vedr. URO-børn på to områder.
Med hensyn til overgange har vi en særlig plan, der arbejdes videre med.
Lærer/pædagogpersonligheden betragter vi som de bærende grundelementer i skolens virke.
Emnet blev fulgt op af en række pædagogiske aftener. Vi har ikke lige nu en handleplan for fortsættelse af arbejdet, men emnet vil blive taget op igen om et par år. Vi betragter emnet som grundlæggende for vort arbejde i skolen, og det bør derfor holdes i "kog" hele tiden. 2. Skole/hjemsamarbejde: Målet med forældresamarbejdet er:
Der er udarbejdet en handleplan for forældresamarbejdet: Den indeholder:
3. Overgange: En god start - en plan for de 2 til 6 årige, der hører til Gredstedbro Skole.
Vi har i skoledistriktet gennem ca. 3 år arbejdet med børns udvikling fra ca. 2 år. Proceduren ser indtil nu i hovedtræk således ud:
For at præcisere og tydeliggøre indholdet af den fælles indsats for børnenes udvikling er vi i gang med lave fælles hovedmål, delmål og handleplaner - med tilhørende delmål og handleplan for hvert enkelt område i skoledistriktet. Samarbejdsparterne (områder) bliver herefter:
4. Skolens kultur og leveregler Gredstedbro skole har arbejdet meget med skolens kultur og leveregler - både på lærer- og elevniveau. I vores overordnede målsætning står der noget om forpligtende fællesskab og selvstændig stillingtagen. For at skabe et godt trivsels- og læringsmiljø er det nødvendigt at arbejde i et forpligtende fællesskab. Herved forstås, at fællesskabets vel ligger den enkelte på sinde, og at fællesskabet er optaget af den enkeltes ve og vel.
Vores skoles struktur hviler på et demokratisk grundlag. De opridsede værdier er dele af vores målsætning.
|